vrijdag 4 april 2008

POSITIEVE PROTEST PARTIJ


Onze uitgever heeft besloten hulp te bieden bij de aanmaak van een Nederlandse politieke partij onder de vlag van Comune International.


Nu de partij van Geert Wilders en Rita Verdonk vormen beginnen aan te nemen die bijzonder Populistisch is waarbij zij vinden dat onze cultuur is aangetast zal onze uitgever geheel openhartig zijn en heeft mij het een en ander ingelicht.


20 jaar geleden was de PPP zeer actief bezig in de Utrechtse en Haagse buurten en werd door het UN platgeschreven alszijnde de vierde rechtse politieke partij in Nederland.


De kranten gebruikte een voetveeg om onze uitgever keer op keer te kleineren en te beledigen en vaak als vriend te zien van Hans Janmaat, Wil Schuurman en Wim Vreeswijk raadslid van Utrecht.


Onze Aart had ook een klein krantje en werd op zeker moment door 2 vandaag (Veronica) en weer anderen aangevallen.


Hij vertrok uit Utrecht naar Groningen en werd direct lid van Leefbaar Nederland. Politiek was altijd zijn stokpaardje.


Toen Pim Fortuyn wat uithaalde naar de WAO ers werd hij op een zaterdag, samen met onze uitgever, uit Leefbaar Nederland gezet door de aanstootgevende Henk Westbroek van Leefbaar Utrecht en Jan Nagel.


Sinds al die tijd is onze Aart door heel wat media verguisd en is zijn boekje: Ikke, Ikke, Ikke, en de rest kan... niet meer uit gekomen vanwege die verschrikkelijk moord op Pim Fortuyn en had bovenal geen nieuwswaarde meer.


Aart kennende is hij een wereld wonder en vindt dat de wereld er is voor iedereen en dat mag heel kleurrijk zijn!


De U-pas vindt hij goed in Utrecht doch dat betaalt wonen nog veel te hoog is schijnt uit allerlei onderzoeken.


Ook het waarom er op de nieuwere winkelcentra geen sociale woningbouw meer is en kleurrijk Utrecht straks wordt verjaagd is bij hem tegenstrijdig.


Het centrum van Utrecht moet autoluw worden!


Rest nog te vertellen dat u alvast lid kan worden maar ook kandidaat gemeenteraadslid.


En tot slot: Echte volksvertegenwoordigers? Er zijn er nog te weinig!!!
U kunt het boekje bestellen bij timex magazine...

Geen opmerkingen: