vrijdag 22 februari 2008

HEEFT U EEN AUTO UIT 1991,WEG ERMEE!!


In Amsterdam gaat het al gebeuren, daar word de minderbedeelde weer eens goed aangepakt,auto's uit het jaartal 1991 mogen zich daar niet meer vertonen,alleen als je je kan veroorloven om een nieuweren wagen te bezitten mag dat wel.
Dat begint nu in Amsterdam, dan utrecht, Rotterdan,de Haag, en noem maar op,Nederland.
Natuurlijk is het een goed idee om de steden autovrij te maken,maar dan wel alles over een kant scheren,en niet weer Jan met de pet de lul laten zijn,ja auto's vervuilen of die nou 2008 komt of uit 1991,lood om oud ijzer is dat.
Benzine gaat ook weer een paar stuivers omhoog.als je een vet inkomen hebt lukt dat wel,maar jan is weer de lul.
En ze gaan steeds verder,nou denken ze in den Haag, ze morren nog niet zo veel, nou dan kan daar of daar ook wel wat belasting op.
Er zitten daar mensen die in opdracht de hele dag zitten te denken waar ze bij ons geld vandaan kunnen halen,en die worden daar dik voor betaald.
Veel mensen met geld ontvluchten Nederland en vestigen zich elders in de wereld, die denken voor ze me helemaal leegplukken.
Het begint hier een beetje op Rusland te lijken,de kloof tussen arm en rijk word steeds groter en groter, en jan is daar keer op keer de lul van.
Mensen we moeten dit niet meer nemen, we moeten massaal in protest gaan tegen hun gekkengedoe, moet je alleen al het verschil van inkomen zien,wat hun in den Haag in een jaar verdienen, dat hebben veel mensen in 8 jaar niet eens als inkomen.
Wat weten hun nou met hun vele geld hun dikke auto's met chauffeur en hun groten duren huizen,die lui kunnen niet meepraten van wat er in gewonen wijken gebeurd
en de stille aremoede (voedselbanken),Balk elende zou verplicht 3 maanden ook zo moeten wonen met een minium inkomen
En als men jaren lang zo krap heb moeten leven kan men soms de verleiding niet weerstaan om een lening aan te gaan, want dat gaat ook veel te makkelijk
ze gooien je dood met hun advertenties,op tv, in de kranten, op de pc, gemiddeld krijg men wel 7of8 van die blaadjes per week in de brievenbus,lenen,lenen,de een steld het nog mooier voor dan de ander, alsof je het voor niks krijgt, en jammer genoeg tuinen mensen daar in, het is een soort valkul van mensen zonder geweten.

Mensen met kinderen moeten zelfs tekenen dat de kindrbijslaag een borg word,dat is je reinste diefstal,dat is voor de kinderen(school,kleding,club sport,enz).
Maar zefs dat kan zo maar,en ze doen het, alles pakken die wolven met hun mooie praatjes,als er niet meer betaald kan worden zit zo een gezin jaren in pure aremoeden.
Dan komen de (dieven) deurwaarders, voor elk bezoek dat zij dan bij je doen rekenen ze 100 euro, elke brief die ze naar je sturen kost je ook 40 euro, terwijl je al niets meer hebt ,honden zijn het.
Dat moet allemaal niet zo makkelijk meer gaan, voor dat men besluit om een lening aan te gaan moet men eerst heel goed voorgelicht worden.
mijn uitgever Aart van der Sluijs, zou zeggen (Arie is oud provo)we moeten de barikaden weer op, en wat mij betreft heeft hij voor 100 procent gelijk!!

Geen opmerkingen: