maandag 2 juni 2008

GOEDKOPE MEDICIJNEN TAST GEZONDE ORGANEN AAN !!!

Als het aan Klink ligt zullen wij een herhaling krijgen van de oorlog 40/45 en worden mensen gewoon langzaam gedood met goedkopere medicijnen.
Vooral de minder draagkrachtigen krijgen van de arts een goedkopere medicijn en de wat rijkere onder ons een betere. Juist die goedkopere medicijnen hebben heel veel bijwerkingen en zullen de gezonde organen gaan aantasten.
Er zal in ieder geval geen vergrijzing meer tot doel hebben want dat kost een beetje veel geld en geld wordt liever voor iets anders gebruikt!
Kijk naar de prestigeprojecten
De commercieelere ziekenzorg instellingen blijft ook nog steeds het bedrag zorgverzekeringswet innen via de sociale diensten en pensioeninstellingen van meer dan 800 euro per jaar! het gaat hier om de bijdrage Zvw. Het gaat hier om miljoenen!
Apothekers halen hun schouders op en staan tegen een dikke muur!
Wordt het inmiddels niet tijd om zich te gaan roeren? Het volk mort! De Positieve Protest Partij zit klaar voor een serie buitenparlementaire acties te gaan voorbereiden die zijn weerga niet kent!
Oproepen tot Verzet en Burgerlijke Ongehoorzaamheid staat in de startblokken. Er worden reeds 100 groene vlaggen gemaakt! Nederland schurkenstaat? Utrecht schurkenstadje?
Wij zijn er klaar voor! U ook?

Geen opmerkingen: