maandag 16 juni 2008

LEUKER KAN HET NIET, WEL GEKKER

PipoDeClown

Je moet toch wel helemaal door de ratten aangevreten zijn wil je gaan doen wat Pipo Verdonk onze politiekus gaat doen!!

Ze gaat het land in om te gaan optreden bij bruiloften en partijen,om de kas te spekken,een ding heeft ze wel mee ze hoeft geen feestneus of bombakker op te zetten,want die heeft ze van geboorte meegekregen, dat is dus mazzel voor Verdonk.

Ik ben benieuwd wat haar toespraken zullen gaan inhouden,en we gaan nog niet naar huis, en lalala en schenk maar weer eens vol, met een leuke polonaise.



In zo een politicus geloof je toch niet, gekker kan toch niet, en er is zo veel waar ze zich druk over zou moeten maken, laat ze zich inzetten voor de minderbedeelde in ons land want die zijn er genoeg, mensen die aan de bedelstaf lopen, of naar de voedselbank moeten, ja moeten, anders heef het kroost niet te eten, die mensen schamen zich dood, en met een andere oplossing zou dat zeker niet hoeven,zie je het al voor je dat je daar heen moet eerst 5x rondjes rijden op de fiets, kijken of je geen bekende ziet, en dan vlug naar binnen voor een boerenkkool.

Het is allemaal zo oneerlijk verdeeld, de middelklasse word steeds rijker, en jan met de pet moet het met steeds minder doen.

Veel mensen gaan 2 of 3 keer per jaar op vacantie terwijl een arme sloeber van zijn vacantiegeld
zijn schulden kan betalen, en mama moet steeds nee zeggen als haar kind vraagt ik wil ook eens naar een pretpark,want daar hebben we geen centen voor.

En regeren is vooruitdenken, ze weten daar in Den Haag ook wel dat kinderen die zo opgroeien meestaal op het slechte pad terecht komen, ik en vele mensen met mij weten daar een goede oplossing voor,maar de meeste klootzakken daar in Den Haag denken alleen maar aan eigen zakken vullen, is al zo vaak gebleken!



En U Mevrouw Pipo Verdonk, ga uit de politiek en koop een gitaartje en vermaakt de mensen op bruiloften en partijen........en het verdiend nog leuk ook!

Dag vogels, dag bloemen, dag pipo verdonk!!




Geen opmerkingen: