maandag 5 april 2010

AFBLIJVEN




Hoi mensen ,ja het gaat wat worden voor de minder bedelde in ons landje,er word aan alle kanten aan je geld gezeten,vooral de oudere mensen en gehandikapte zullen het nog zwaar te voorduren krijgen.



Zelfs de taxie vergoeding gaan ze je afnemen,dan kunnen veel mensen helemaal al nergens meer heen,en de zorg word onbetaalbaar, en als je een uitkering hebt gaan ze er ook aan korten en dat is al zo wijnig, ik zie er nog van komen dat ze je huursubsidie ook gaan korten of afnemen, dan kan je als 80 jarige onder een brug gaan wonen.






De rijken worden steed's rijker en de armen steed's armer,laten ze bij de rijkere mensen gewoon meer voor deze dingen laten betalen,en van de minderbedelden zijn geld afblijven, de mensen die dat beslissen in den haag zijn al zo rijk, uitbuiters zijn het die alleen aan zich zelf denken met hun gouden hand drukken.






Daar zou de heer Peter de Vries zich eens druk over moeten maken,want het zijn toch een stel dieven.



Wij, het gewonen volk gaat het heel moeilijk krijgen de komende jaren, zo krijg je nog veel meer misdaad,je zal het zien!






Voorbeeld de ex politiekePvdA,die had eerder de benen moeten nemen,meneer gaat eerst een ontzettend groot geld bedrag aan die ziellige ijslanders geven,wat die lui niet terug willen geven



had eerder opgedonderd,wij hebben het geld toch zelf nodig, die klootzak



Het is voor de politie heel makkelijk om de onderwereld op te pakken, ze zitten allemaal in den Haag, en klaar is Kees, dag meneer Bos



1 opmerking:

Anoniem zei

goed gedaan Bart