dinsdag 28 augustus 2007

SLAG OM ARM UITGAVE TIMEX MAGAZINE...


Gezien het vooruitzicht van onze eerste nulnummer Timex Magazine betreuren wij het ten zeerste de oponthoud van het eerste vrijgezellenblad van Nederland.

Een andere formule ligt al direct voorhanden voor al die puur commerciële distributeurs zoals Aldipress, Betapress, Bruna en wellicht ook De Telegraaf. Organisaties die je niet voorbij kan lopen als het überhaupt gaat om de verspreiding van het blad op velen verkooppunten.

Er zou dus eerder een media schappenoorlog moeten komen: Ik leg dus even uit.

De distributeurs hebben namelijk de rechten van verkoop via de schappen van veel supermarkten en de kleinere winkels van boeken en tijdschriften. Gelijktijdig ook maar de censuur in handen.

Niet elk blad komt dus in de winkel dan alleen uitgezonderd de Bekende topsterren als Linda de Mol of wie dan ook. Onbekende mensen worden daardoor gediscrimineerd in zowel de censuur als de verkoop!

Je blad kan er dan nog zo mooi en verfraaid uit zien; niet in de winkel!

Het heeft ons, Bart Bengel en ik als uitgever direct de zeilen om te gooien en de lezers en lezeressen te vragen het blad mede te helpen verkopen. Wij bieden 2 euro per blad en een heuse aandeel. Via Marktplaats.nl proberen wij de verkoop al van start te laten gaan.

Ook een aantal winkeliers zijn benadert om het blad tegen een aantrekkelijke marge te gaan verkopen.

Wij drukken 100 000 bladen, 32 pagina's en gezien het oponthoud een voorlopig een kwartaalblad vanwege ook onze webkrant...

Ook de internetradio vrijevogels.nl ondersteunen ons.

Een groot winkelbedrijf in Nederland schiet ons mogelijk te hulp maar mogen nog niet hun naam gebruiken...afwachten dus.

De planning: 24 September 2007 de eerste uitgave. Koop dit blad!!!

Geen opmerkingen: