vrijdag 31 augustus 2007

PRAATJESMAKER WESTBROEK MOET ZO NODIG!!!



En ieder denkt dat Henk Westbroek de politiek was ingegaan om de afspiegeling naar de wil van het volk te doen bespiegelen.

Niets is minder waar!

Hij en zijn leefbaarheidspartij deden voor het eerst mee met de gemeenteraadsverkiezingen puur en zuiver om het fel begeerde geld en politieke macht!

Mijn uitgever is nog niet vergeten hoe Henk Westbroek allerlei extreem rechtse figuren uit Leefbaar Nederland wist te weren met zijn wat al te rappe tong.

Zo moest Arie van der Sluijs uit de partij terwijl juist hij zich 50 jaar lang echt met politiek is bezig geweest en menig partij program werd gepikt om hem te beletten ooit een carrière te kunnen opbouwen als bestuurder van het hele land. Hij liet jaren het geld liggen en hielp vaak de medemens.


Meer dan een half miljoen gulden aan inschrijvingen en propaganda materiaal uit eigen zak betaald!

Gelijktijdig werd hij samen met Pim Fortuyn uit Leefbaar Nederland verstoten omdat ene Henk Westbroek van de daken schreeuwde om aandacht en de absolute teloorgang van beiden personen. Door het gesjoemel, later kwam mijn uitgever op geen enkele lijst meer voor en werd verguisd door de massamedia en jarenlang geconfronteerd met spookprocessen en bijna dood door een te hoge bloeddruk!

25 jaar geleden kreeg hij in Maarssen veel aandacht en was bijna de burgemeester en kreeg een sollicitatiegesprek van maar liefst 4 uur. Oud burgemeester Waverijn was bijzonder ingenomen met die rebelse Arie van der Sluijs.

Jaren later ook bijna de burgemeester van Groningen die door vriendjespolitiek (PvdA) werd afgeketst!

Zo bleef hij arm en wordt nu door zijn vijanden in de Utrechtse gemeenteraad geboycot om zijn politiek extreem rechts verleden.

Maar zijn vrienden in Utrecht en Den Haag waren wel de buitenlanders en hoofdzakelijk Marokkanen en Turken omdat hij vond en nog steeds vind dat de vrijheid van meningsuiting en niet ophoud bij de religieeen!

Mijn uitgever heeft zowaar 12 politieke partijen versleten en de meeste antecedenten bij de politie als bekent activist in de 'roerige jaren zestig'.

Henk Westbroek kan dan een listige figuur zijn in de muziek was hij wel goed. Het valt mij wel op dat Jan Nagel en hij ook al weer figuren zijn die komen uit de rode Vara hoek!!!

En tot slot: Arie heeft ook in Utrecht ge solliciteert: Kranten zwijgen. Wij niet: Wij schrijven... waar anderen zwijgen!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben het geheel met u eens ,van der Sluijs.
Schoenmaker houd je bij je lees,is het spreekwoord.
Maar zingen kan die ook niet.

Anoniem zei

nu dat is eens goed geschreven
hij loop naast zijn schoenen
ik begrijp niet dat rtv utrecht
dat progamma met henk maak

groetjes corrie

Anoniem zei

Zo ,meneer sluijsu blaas nog al.
Maar toch heeft u het gelijk aan u kantals het gaat om die praatjesmaker de heer H,Westbroek.
wat kan die man blazen. (onzin). Ik zie hem nog staan op een kistje op het vredenburg,daar stond hij
zijn politieke argumenten te verkopen,ja verkopen,hij zou een
goede marktverkoper zijn geweest
Maar burgermester nee,la me niet lachen,un zakkenvuller is het.
Utreg mestatsie.he Sluijs.
Zet hem op jochie.

Groeje van, Willem Vis.
Politiek heel bewust.