maandag 3 september 2007

UTRECHT SCHURKENSTAD TEN TOP! BROOS FC UTRECHT???



Veel politieke schurken kent de stad Utrecht.


Met Brouwer zou ik wel op de foto willen staan maar velen in de Utrechtse Politiek vind ik maar niets.

Meer dan 15 jaar geleden kwam de PPP (Positieve Protest Partij) uit het niets uit de grond en werd zelfs een stempel al bij voorbaat aangehangen door mensen uit de raad maar ook de massamedia.

De PPP zou Uiterst Rechts zijn en nog erger dan het Utrechts Blok van Vreeswijk die ookal niet meer in de raad zit.

Dan kwamen twee kroegbazen op het idee een stadspartij op te richten vanwege de lonk naar geld en de politieke macht, terwijl juist deze horeca lieden zich daarvoor politiek nooit hebben ingezet voor het welzijn van de stad Utrecht.

Kroegbazen denken alleen aan geld en dus kunnen zij ook bij de VVD terecht.

Dan komt men op het idee met iets leefbaars te komen om de kiezer te kunnen inpalmen. Door hun babbel en snabbel lukt dat aardig en anderen sluiten zich dra aan om aan de leefbaarheids ideeën vorm te geven.

Uiteraard krijgen zij ook nog eens de steun van de media, want die houdt nou eenmaal van spektakel, sensatie en aandacht! RTL Utrecht begint zijn uitzendingen en de jongens komen ruimschoots in het nieuws. De huis- aan huis bladen komen dan ook niets te kort en krijgen dan weer later alle gemeentelijke pagina's in hun handbereik en verdienen daar goud geld mee!!!

Dan is die Henk Westbroek en Broos ook nog eens actief bij Leefbaar Nederland en kieperen weer later Arie van der Sluijs overboord met zijn gebral over de Leefbaarheidspartijen in ons land.

Aart gaat gelijktijdig onderuit met de lijsttrekker Pim Fortuyn. Hoe triest het ook is: Pim wordt vermoord!

Aart komt tot tweemaal toe even als lijstrekker van Leefbaar Nederland ( hij gaf ook geen 50 000 gulden entreegeld aan Jan Nagel ) in de landelijke belangstelling en abrupt er weer af.

Henk Westbroek heeft zijn zin!

Allemaal schurkenstreken van dat 'ongeregeld zooitje Utrechters'.

Aart is nu onze uitgever en heeft ook gesolliciteerd naar dat ambt van burgemeester. Hij is een ziener.

Hij krijgt contact met Phanos. Phanos stopt. Aart zet door en mailt weer met Phanos als sponser voor het blad Timex Magazine...

Het is nu stil Aart is arm en heeft altijd het belang van de samenleving gedient en heeft het geld op straat laten liggen.

12 politieke partijen. 3 kranten op de markt gebracht. 50 jaar lang de dwarsligger, politicus, uitgever, activist. Hij is beslist geen roepende in de woestijn...

Hij wordt door een strontkar overreden.


Hij laat alles gelaten over zich heen gaan. Hij wacht zijn tijd af om toe te slaan.Daar ik mijn uitgever lang genoeg kent, en op de hoogte ben van zijn politieke verleden, weet ik dat hij steeds door derde gedwarsboomd is.


En ik ben er dan ook zeker van overtuigd dat het ambt als bugemeester van Utrecht voor hem was weggelegen. Een Sponser???

Geen opmerkingen: