zondag 16 september 2007

VVD ALWEER TEN STRIJDE TEGEN ???

Het is uiteraard alweer de werkelijke logica dat de eens zo grootste volkspartij voor vrijheid en democratie (VVD) maar matig aan het woord kwam en Zalm en Dijkstal onze lijsttrekker Pim Fortuyn van Leefbaar Nederland op die bewuste donderdag 21 maart 2002 de twee bangerikken waren en niet in staat capabel te zijn voor een goed lopend debat. Toen al faalde de VVD! Alleen Paul Rosenmöller die Pim Fortuyn het hardst attaqueeerde kwam toen als winnaar uit de bus.
Ook Dijkstal deed een beetje dwaas en wist niet meer of de VVD nog wel bestond!
De beiden Balkenende's 1 en 2 was voor Zalm even een opluchting ondanks toen al het verlies van de VVD. De grootste praatjesmaker en notabel Hans Wiegel sprak vermanende woordjes en liep zowaar bijna over naar de LPF.
In het verleden had de heer Vonhoff ookal eens een stevig contact toen met de CD van Hans Janmaat.

Ook toen al bleek de VVD de steun van de kiezer te missen. Verlies op verlies en toch kwamen zij soms in de regering! Het hoe of waarom kan ik in mijn verdere in mijn achtergrondverhalen en artikels wel het een en ander over zeggen.
Ook die goedgebekte Pim Fortuyn liet het er toen ook niet bijzitten en pressenteerde een levendige theater op en bewees een goed vlijmscherpe spreker te zijn op die bewuste donderdag in maart 2002 waarbij hij zelf een verslaggeefster toe beet:
"Ga toch naar huis. Ga koken!" Helaas waren dit en nog wat andere perikelen het laatste in zijn korte politieke bestaan. Voor 15 mei voorspelde ik al zijn ondergang want er was wel degelijk een complot tegen hem die gevoerd de zeer gevestigde orde van 'heilig huisjes'.
En dan nu is dat te vinden in de VVD die zich in het hele land schuldig maakt aan de grootste corruptie en wangedrag waarbij alsmaar de groteren worden ingezet en juist die Rita Verdonk het moest treffen!
Rita Verdonk en geert Wilders leggen elkaar wel en dat is voor die Mark Rutte een doorn in het oog vanwege ookal zijn allochtonen aanhang in de VVD waarbij, uitgezonderd de grotere prominenten zoals Bolkenstein, Wiegel en Vonhoff, de VVD een open volkspartij is voor de in ons land aanwezige buitenlandse ondernemers.
Rita schroomde enigszins om in Pauw en Witteman wat dieper in te gaan op Geert Wilders en zijn uitspraken in de Tweede Kamer.
Zij moet nu oppassen niet naast haar schoenen te gaan lopen en de kiezers waar voor hun belastingeld te geven.
Als zij steeds blijft dralen gaat het ook mis met haar. Het zal uiteraard beter zijn dat zij toch een nieuwe politieke partij gaat oprichten.
Dan weet ik zeker dat zij samen met Geert Wilders op zeker 40 zetels kan uitkomen.
Een poepje van eigen deeg te geven aan al die traditionele politieke partijen die na de roerige jaren zestig er maar een potje van gemaakt hebben en in al die gelederen zitten ook advocaten, ex Officieren van Justitie en rechters die op dit moment anders oordelen over de mensen en de vrijheid van meningsuiting waardoor menig 'andersdenkenden'al mee te maken heeft gehad en vervolgens zijn verguisd of vergeten.
Vandaar moeten wij eigenlijk komen tot een vergelijk:
Geert Wilder, Rita Verdonk en zeker ook een allochtone politieke partij in ons land om de stabiliteit te kunnen waarborgen. Politieke Partijen die slechts 10 zetels halen dienen al hun topposities af te staan aan de winnende partijen waardoor regio's en lokalere besturen beter funcioneren.
Het wachtgeld moet afgeschaft worden!
Bedank Bart Bengel: Ik moest even naar Pauw&witteman kijken. Aart.

Geen opmerkingen: