dinsdag 25 september 2007

IEDEREEN ACHTER GEVAARLIJKE POLITIEKE PARTIJ PvdA

Nogmaals waarschuw ik u voor de gevaren van een uiterst gevaarlijke politieke partij als dat van de PvdA.
Als een van beiden kandidaten de burgemeester wordt kan Utrecht een tweedeling worden.
Steeds meer mensen zijn overgeleverd aan armoede en uitbuiting.
Er komen aparte belastingen die vrij hoog zijn!
In die PvdA zitten ook een aantal oud rechters en corpschefs die de corruptie en willekeur niet uit de weg gaan.
Broos en alle andere leefbaren zijn in feite oud PvdA ers. Ook Jan Nagel was dat. Het bewijst temeer hoe corrupt de PvdA dan wel is en was dat ook in de oorlog 40/45. Of is iedereen dat alweer vergeten?
Die mijnheer Broos gaat zich plotseling met een van de kandidaten bemoeien! Het bewijst toch ook weer hoe dat Leefbaar Utrecht zijn afkomst niet vergeet en helemaal niets hebben gedaan dat Utrecht zo hoog houdt.
Een en al schijn en bedrog in dat Utrecht. Ik ben een echte Utrechter en mocht niet mee doen met de gemeenteraadsverkiezingen (PPP) . Ook ik was kandidaat! Verguisd en vergeten. Door een strontkar overreden!
De problemen in een aantal wijken kan van de een op de andere dag verdwijnen als er ook maar geluisterd wordt naar groepen, personen en goede wijkraden!
Probeer allereerst jongeren zover te krijgen dat zij in aanmerking kunnen komen voor een starters bedrag.
Mijn kapper is een hardwerkende Marokaan. Hij verdient het om verder op weg geholpen te worden! 600 miljoen is door minister Vogelaar (PvdA) nog in haar bezit en die gaan subiet naar de woningbouwverenigingen om meer te bouwen. Meer te bouwen om later de winsten te kunnen opstrijken! De SP had daar al vragen om gesteld doch de eveneens wethouder Bosch van Utrecht (PvdA) wil een deel voor zich zelf hebben!
Dit zijn de perikelen die spelen in Utrecht!

Geen opmerkingen: