donderdag 6 september 2007

MASSA MEDIA EN BEDRIJFSLEVEN SCHIJNHEILIG !!!


Het gaat mij steeds weer opvallen dat derhalve de Utrechtse media maar wat blij is voor de derving van advertentiegelden.
Subjectiviteit valt daaraan ten grondslag.

De bezorging speelt soms ook een rol! De verspreiding van velen kranten is gratis, maar de kosten zijn wel degelijk doorberekend in de prijs van het artikel. Een product die u dan weer koopt in de winkel en inbegrepen de btw hoger uitvalt! Zo is de overheid, de politici maar ook al het andere daarom heen wat blij!!!

Misserabele strooplikkers artikelen moeten het lezerspubliek blijven boeien en worden de gevestigde orde en heilige personen de hemel in geprezen. Houdt op met al die onzin over die zogenaamde leefbaarheidspersonen. Het is gewoon dat ongregeld zooitje dat probeert over de rug van FC Utrecht enorme publiciteit te doen vergaren!



Het bedrijfsleven vaart er ook wel bij en vinden het goed zo en laten het publiek die hogere btw betalen. Een BTW die aanvankelijk tijdelijk was!

Wij van de Timex Magazine, berekenen de laagste kosten voor het adverteren en zien lever veel lezers die naar onze site komen kijken. Opjectieve informatie... daarna zijn wij op zoek. Eerlijk zijn in de nieuwsvergaring! Dat vindt je bijna in geen enkele krant.

Ook de APK had op de helling gekunt omdat dat heel veel gesjoemel heeft opgebracht voor autobedrijven.

Geen opmerkingen: