zaterdag 21 juli 2007

22 BURGEMEESTERS LACHEN U TOE !!!




Utrecht. Twintig mannen en 2 vrouwen in de strijd om het burgemeesterschap. Een strijd die gestreden gaat worden worden want de hunker om geld is groot. Het is het geld van de belastingbetaler!



Commissaris van de koningin Robbertsen doet verslag:


Vijf kandidaten zijn lid van de PvdA. Vijf van het CDA. Slecht 1 van de SP, ondanks een grote partij in Utrecht. Twee kandidaten zijn partijloos.


Van een aantal is geen politieke achtergrond bekend. Negen kandidaten zijn wel actief in het openbaar bestuur. Inhoudelijk zijn zij wethouder, burgemeester, gedeputeerde, kamerlid danwel dijkgraaf.


Groen Links vindt het uitermate terleurstellend dat geen enkele partijgenoot naar zo'n aantrekkelijke baan heeft gesolliciteerd.

Ook D66 heeft geen kandidaat.


De afgelopen dagen en weken hebben vier Utrechters hun kandidatuur publiekelijk al aangekondigd waaronder de oprichters van Leefbaar Utrecht Broos Schnetz en Henk Westbroek, de theaterdirecteur Steef Schinkel en binnenstadsbewoner Annemarie ten Berge. Zij is vooral bekend van het stadhuisverbod wegens wangedrag tijdens politieke debatten.

In geen enkele krant onze meest befaamde uitgever Aart van der Sluijs. Een man met meer politieke partijen dan de meeste mensen sokken. Hij heeft zijn sporen verdient en is als een strontkar overreden. Grote aantallen ideeën zijn van hem gepikt en zijn sollicitatie naar het ambt van burgemeester liep hij mis en ook dat van Maarssen. In velen zoekmachine's te vinden.

Hoe hij is afgekraakt en thans het wat minder aan moet doen vanwege zijn hoge bloeddruk. Reageer op dit artikel en Bart Bengel zit voor U klaar! Net als bij het AD 24 uur...

1 opmerking:

Anoniem zei

Zettem op, meneer van der Sluijs.
Recht voor de raap, zo moet het.

Een man die het voor 100 procent
met u eens is. Peter van der Brink,uit UTRECHT.