maandag 15 oktober 2007

SLECHTE AFSPIEGELING RAAD UTRECHT !!!


Weinig of helemaal geen tegenspraak van de gemeenteraad Utrecht. Ook hier weer het bekende gesjoemel met de burgemeestersbanen. Op de uitslagenavond kwam ik maar weinig mensen tegen van andere politieke partijen dan alleen iemand van de Christenunie.



In ons digitale krant komt daarover een exclusief achtergrondverhaal over die wolf in schaapskledij de: PvdA !


Een handjevol studenten, jongeren uit de PvdA, bonzen uit de woningbouwverenigingen, leden uit de wijkraden en wat ambtenaren waren in feite de schare troost van wel-stemmers!


Ondanks alles was die vertoning een en al poppenkasterij en theater.


En dan verbaast mij ineens dat unaniem zomaar wordt beslist dat de raad, hooguit een enkele tegenstemmer, akkoord gaat met toch de voorkeur van Aleid Wolfsen als nieuw burgemeester te gaan voordragen en aan de minster van Binnenlandse Zaken nummero één gezet in de aanbeveling!


Ik heb als uitgever direct gereageerd en een verzoek gedaan aan een aantal Tweede Kamerleden vragen te stellen over deze gang van zaken doch het bestaande feit de 22 ste kandidaat niet werd gevraagd om op sollicitatie bezoek te komen bij de commissaris van de Koningin. Sterker nog: In de week van de Demoratie ga je niet zo met mensen om! Noch met mij, noch met de bewoners van de Berekuil, noch met de inwoners van Utrecht.


De massamedia huilt echter mee met de wolven in het grote bos en zijn echter verwerpelijk en niet meer om te lezen. De subjectieve bladen zijn: U.N. het AD, Ons Utrecht, Stadsblad en Vechtstroom. De sprekende pers in dat van RTV. Utrecht, Nova en de NOS!

Geen opmerkingen: